кажете от каде могат да се купят кристални стопове ама 4ерни,също така и 4ерни фарове,прагове,антикрила,4ипове,турбо... ако знаете и цени ще е още по добре
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа ромео 146 тунинг
Collapse
X
-
Re: алфа ромео 146 тунинг
Първоначално публикувано от chlorofilкажете от каде могат да се купят кристални стопове ама 4ерни,също така и 4ерни фарове,прагове,антикрила,4ипове,турбо... ако знаете и цени ще е още по добреhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
-
няма да я правя би-турбо ама ме интересува от малък сам маняк на алфитеи за сега тази ама после 6е има не6то уникално.може6е и сега да взема по яка ама трябва и нов моторAlfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofilняма да я правя би-турбо ама ме интересува от малък сам маняк на алфитеи за сега тази ама после 6е има не6то уникално.може6е и сега да взема по яка ама трябва и нов моторALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
пестенето не е силната ми страна а така малко по малко... не е важно да е резачка и така си я бива просто да изглежда както си ме кефи.тук във форума гледах снимка на един със 146 с кристални стопове ама немога дая го открия каде бешеAlfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
Comment
-
ами да прав си.не разбирам много от дизели.намерих я на далавера што да не я взема само ме притеснява едно леко омаслявяне краи турбината уж ни6то и няма като я пробвах уй вдигна 200 ама ще се чуеAlfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
Comment
-
да решиш да щ правиш , твоята ще ти излезе двапъти поваче колкото си дал за нея а мойеби и поваче, мотора сигорно ще ти излезе нов ще смения абс. всичко на алфата и като и лепнеш нещо от сорта на турбо и ще искара година според мен направия само външно и слойи някоя друга газарийка в моторо нещо като спортен филтар да смениш цялата генерация( аусмуховата система) ама от мотора и така ще и вдигнеш още 10 - 15 коня зависи ,но там някадеAlfa ROmeo 166 2.4 JTD
Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX
Comment
-
ето ти пример http://i.data.bg/08/01/13/756406.jpgAlfa ROmeo 166 2.4 JTD
Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX
Comment
-
мерси за снимката мноо е яка.нещо такова ми трябва ама по яко разбира се.пак по двигателя маи няма кво да и пипам.гледах генерация ремус ама не ме накефи.един снощи ми разправяше да и слагам ауспух от моторAlfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от chlorofil...пак по двигателя маи няма кво да и пипам...
прави и се "механичен" тунинг. едно 10 до 20 коне можеш да изкрънкаш.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
Comment